Fyrhjulingar

Vi säljer nya fyrhjulingar av märkena Can-Am & Segway.

Can-am logo

Vi säljer även begagnade fyrhjulingar av olika märken.
I vår butik hittar du också tillbehör såsom kläder och hjälmar.
Intresserad av en offert på en maskin? Kontakta oss så skräddarsyr vi offerten efter dina behov.
Varmt välkomna!

Utbud av fyrhjulingar CAN-AM - Offroad

Outlander 700 Can-am

2023

OUTLANDER 700

En ATV som klarar allt. Antingen du är ute efter att ge dig ut på leder eller att ta hem ett fiskafänge, är Outlander 700 redo när du är det.

Pris från 146 700 kr

2023

OUTLANDER PRO

Med Outlander PRO blir inget jobb dig övermäktigt. Funktioner som Rotax motorer kalibrerade för jobb och fjädring som är kalibrerad för uppgiften betyder att den är byggd för att bara gå och gå.

Pris från 108 900 kr

Outlander Can-am

2023

OUTLANDER

Allt du behöver för att dominera utomhus. Outlander sätter kraft och stabilitet på lika villkor, för säker hantering, de flesta hästkrafterna och den bästa dragkraften i sin kategori. Gjord för att prestera i varje terräng året runt, anpassningsbar till nästan alla jobb eller terränganvändning.

Pris från 151 900 kr

Renegade Can-am

2023

RENEGADE

Renegade tar vid där gränserna slutar. Den mest kraftfulla familjen med sportiga ATV-fordon som står att finna, med kombination av racinginspirerad prestanda och skydd för att kunna ta täten i den svåraste terrängen.

Pris från 199 900 kr

Intresserad av en Can-am?

Can-am logo

Kontakta oss så hjälper vi dig hitta den rätta för dig.

Traxter Can-Am

2023

TRAXTER

Traxter är extra robust för dig bortom vardagen och den mest kapabla bland Can-Am SSV. På jobbet på jaktturer, på gården och överallt där du behöver få jobbet väl gjort.

Pris från 169 900 kr

Maverick Can-Am

2023

MAVERICK

Dit körningen verkligen kan föra dig. Utforska, kör och dåna iväg med vårt högpresterande fordon specifikt skapat för allt det kan möta. Det tog oss till prispallen i Dakar 4 år i rad. Nu är det din tur att ta ledningen.

Pris från 396 900 kr

Maverick Trail Can-Am

2023

MAVERICK TRAIL

Sätt dig bekvämt och kör den sista milen. Vår smalaste SSV – Can-Am i varje tum. Byggd för att prestera både på långturer och nya leder med pålitlig, spännande kapacitet.

Pris från 170 900 kr

Maverick Sport Can-Am

2023

MAVERICK SPORT

Det skarpaste sättet att ta sig från A till B i all terräng, i alla väder, fullastad eller inte. Ett Can-Am-fordon som har allt som behövs för dina kommande äventyr.

Pris från 249 900 kr

Tillbehör

Nu slipper du gissa: passform och prestanda från fabriken, direkt från Can-Ams återförsäljare. Upptäck Can-Am-tillbehör för arbete, vinterförhållanden, ledkörning – såväl som produkter från Baja Designs, S3 Power Sports, Yoshimura, Dragonfire med flera.

Begagnat

Ute efter en ny eller begagnad snöskoter eller ATV/ 4-hjuling?
Vi säljer köper och byter in de flesta märken och garanterar alltid en bra affär.

Begagnade ATV's Mickes skog