Skoter

Vi säljer nya skotrar för alla tillfällen av märket Ski-Doo

Det finns skotrar för alla tillfällen. Vi är återförsäljare av skotrar som passar för djupsnö, led, crossover, arbetsskotrar, inklusive mellanstora liksom för ungdom. Vilken passar dig bäst? 
Varmt välkomna!

Ski-Doo Skotrar

SUMMIT Can-AM

2024

SUMMIT

DJUPSNÖ
Summit snöskotrar som är extremt följsamma och utrustade med branschdefinierade Rotaxkraft levererar dynamiska prestanda och omedelbar respons i teknisk vinterterräng.

Pris från 178 90 kr

FREERIDE Can-Am

2024

FREERIDE

DJUPSNÖ
Freeride klarar av att erövra extrema väderförhållanden i djupsnö och gör det med alldeles egen stil, och sticker ut i en värld där branta sluttningar och stora hopp är normen.

Pris från 219 900 kr

RENEGADE Ski-Do

2024

RENEGADE

LED
Framtagen för vinteräventyraren med längre drivband för bättre grepp och ökad komfort. Med två- och fyrtakts Rotax motorer finns det en Renegade för alla ledförhållanden.

Pris från 125 900 kr

MXZ Ski-Doo

2024

MXZ

LED
MXZ skotrarna är inspirerade av tävlingsmodellerna och ger motorcross-liknande köregenskaper och följsamhet med avancerade nyheter som körkvalitet och spännande Rotax motorer.

Pris från 123 900 kr

2024

GRAND TOURING

LED
Grand Touring snöskotrar är fulla av stil, lyxig komfort och bra prestanda. De erbjuder världens bästa körupplevelse för förare och passagerare.

Pris från 134 900 kr

BACKCOUNTRY Ski-Doo

2024

BACKCOUNTRY

CROSSOVER
Vårt modellprogram Backcountry är nu uppdaterat i REV Gen5 plattformen och levererar oöverträffade prestanda för crossover-led kombinerat med oöverträffad kapacitet för terrängkörning när äventyret tar dig bortom snödrivorna.

Pris från 138 900 kr

EXPEDITION SKOTER Ski-Doo

2024

EXPEDITION

CROSSOVER
Ski-Doo Expedition-modellerna är otroligt mångsidiga och har en fantastisk kapacitet i en och samma skoter, både på och utanför leder. Jobba vid stugan ena timmen, starta ett nytt äventyr nästa timme.

Pris från 165 900 kr

SCANDIC Skoter Ski-Doo

2024

SCANDIC

ARBETE
Brutal styrka möter förfinad kapacitet med Scandic. Dess enorma dragkapacitet och stora bäryta gör svåra arbeten enkla och dess stora bärförmåga gör att du kan köra dit du vill.

Pris från 127 900 kr

TUNDRA Arbetsskoter Ski-Doo

2024

MXZ NEO

MELLANSTORA
Varje gram av den enorma nöjesfaktor som finns i MXZ familjen är inbyggd i en kompakt skoter med perfekta funktioner för mindre personer eller nybörjare till ett bra pris.

Pris från 124 900 kr

SUMMIT NEO Skoter Ski-Doo

2024

SUMMIT NEO

MELLANSTORA
Mycket Summit djupsnönöje i en medelstor skoter som är perfekt för nybörjare, mindre förare eller det som letar efter en mindre utmanande körning till ett bra pris.

Pris från 101 900 kr

MXZ 120/200 Ungdom Skoter Ski-Doo

2024

MXZ 120/200

UNGDOM
MXZ 120 & MXZ 200 erbjuder en ny möjlighet att köra för dem som precis har upptäckt den där Ski-Doo känslan och som vill vara framtidens led- och lössnöförare!

Pris från 56 900 kr

Tillbehör Ski-Doo

TILLBEHÖR

Ta med mer last, förläng varje åktur och optimera din skoter till din perfekta modell för att maximera prestanda och kontroll. Ski-Doo-tillbehören har allt – med smart design och sömlös integrering.